concept studio materiaal foto's contact
  Concept
   
Concept
 

Opnamestudio Polysound

Polysound is er vooral gekomen uit pure noodzaak.
Als muzikant en geluidsman bij diverse bands en ensembles, kwam ik vaak in contact met andere musici die allen één ding gemeen hadden: ze waren op zoek naar een muzikantvriendelijke opnamestudio.
Een plaats waar men op een ongedwongen manier en op eigen niveau, rustig muziek kan maken, zonder dat de technologische snufjes al te veel zichtbaar zijn.

U kent vast wel het gevoel, dure apparatuur, een technicus en een klok waar men constant rekening mee moet houden. Vooraleer je begint op te nemen staat het zweet al in je handen ...

Een studio waar je rustig je ding kan doen, dat kan bij Polysound!
Hoe?
Heel simpel, wij kennen de problemen maar al te goed, vandaar het initiatief om een muziekstudio te bouwen waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen.

Een studio van en voor muzikanten.
Een jarenlange ervaring met een a-capella groep, koren, cover- en folkgroepen staat garant voor een goede opvang en begeleiding. Wij hebben er geen enkel probleem mee als er iets 20 keer moet overgedaan worden. Zo gaat dat nu eenmaal.

In Polysound is de muzikant koning!
Polysound is of wordt niet de nieuwe megastudio, die zijn er echt wel genoeg. Maar er is duidelijk een gebrek aan een studio zonder compromissen waar de lat al op voorhand erg hoog ligt.
Wil je een 4 uur durende drumsolo opnemen? Perfect! Dat zien wij ook zitten...
Een heel luik van Richard Wagner’s Ring Des Niebelungen inzingen?
Misschien wil je zelf met je kersverse band een demo-CD opnemen?
Of eindelijk eens een paar van je zelfgeschreven nummers op band zetten?
Het kan niet gek genoeg zijn en wij vinden het waarschijnlijk ook nog leuk om te doen.

Misschien neem je bij Polysound wel die repetitie op, waarmee een concertpromotor jouw band op dat langverwachte podium of festival weet te plaatsen...!

Neem snel contact op of kom eens langs, wij vertellen jou graag alle mogelijkheden.